Dodge Cummins Diesel Forum banner
1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
782 Posts
Discussion Starter · #1 ·
We are in need of some advice about this issue.
No bad fuses and the switch was already replaced.
After replacing the switch now we can hear a "click" similar to a relay somewhere under the dash.
Is there any relays or hidden fuses for the wipers?
Don't know what else to look for :confused013:
Really need some help here :S:
thanks in advance
 

·
Registered
Joined
·
567 Posts
Did you check to see if your getting power at the plug to the wiper motor, it could be a ground issue if its like mine it's grounded right there at the motor.

Sent from AutoGuide.com Free App
 

·
Registered
Joined
·
782 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Did you check to see if your getting power at the plug to the wiper motor, it could be a ground issue if its like mine it's grounded right there at the motor.

Sent from AutoGuide.com Free App
Thanks for the tip, will double check on that.
Are you aware of any relays or fuses under the hood for the wipers?
 

·
Registered
Joined
·
567 Posts
No, you might see if you can find a schematic for it.
 

·
Registered
Joined
·
782 Posts
Discussion Starter · #5 ·
I'm still trying to figure this issue out.
Does anyone has a wire schematic for these wires?
Trying to see how to do a direct test with the battery to see if my motor is dead..
thanks for the time

 

·
Registered
Joined
·
782 Posts
Discussion Starter · #7 ·
Tried to troubleshoot but no power going to the motor and even testing the motor it looks likes it's fried.
So we r just getting an universal 2speed switch and a new motor.
Question:
W wires are going to the motor plus a ground.
So far I found the the Blue is for High but now I need to know the LOW and Park.
Please help, I will try to post pics of the progress and install once done.
 
1 - 7 of 7 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top