Dodge Cummins Diesel Forum banner

Where can i get a set of .093 tubes?

1210 27
Im sick of my truck tryin to lope with my big injectors so im gana make it.:headbang:lol. I dnt wana drill mine cuz ive tried. Anyone have some for sale? Thanks
1 - 20 of 28 Posts

· Tech Specialist
Joined
·
1,490 Posts
Trying to lope with bigger injectors? I've run 11 hole 240hp injectors on an SO pump with stock tubes and it was the smoothest my truck has ever idled. If your truck is trying to lope with big injectors then I suggest that you try to find out why. Big injectors should not make it lope. And you do know the .093's aren't going to add any power right?
 

· Registered
Joined
·
924 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Ive talked to a few guys that are running the same 250s as i am and theres does the same thing. YES i know its not gana add a bunch but my stock tubs are restricting more than a set of .093 tubes will right??????????
 

· Tech Specialist
Joined
·
1,490 Posts
Get the injectors pop tested and balanced and if you still want tubes get a set of .078's (stock line size but no filter inside). Your VP is having a hard enough time filling those injectors much less trying to fill the big tubes and injectors. What VP are you running?
 

· Registered
Joined
·
559 Posts
vpmonsterpump.com, very nice billet .093 tubes. they might only be good with their injectors though. they're 1mm longer than standard tubes.
 

· Registered
Joined
·
559 Posts
is the loping at idle only? anything that you do that may cause this?
 

· Future Fly Boy!
Joined
·
2,228 Posts
check the site vendors...they can set you up for a pretty decent price:thumbsup:as far as the lope, some guys get them with tubes, others dont...just depends on the truck i guess...im waiting on mine so ill report back whether they lope or not and if they really make much of a difference or not...i got some 240's fyi
 

· Registered
Joined
·
559 Posts
i don't even have the lope with the notorious monster and tubes. VERY surprised by this. i like the smooth idle though.
 

· Registered
Joined
·
559 Posts
lope on startup, after you rev it up? mine sometimes lopes for a couple seconds after i rev it up.
 
1 - 20 of 28 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top