Dodge Cummins Diesel Forum - Reply to Topic
3rd Gen. Powertrain Discussion of components that are directly involved in the power production and all that is needed to get and keep the truck moving . Engine , Transmission Ect...NO ADVERTISING

Thread: **HELP** Motor Mount Stuck Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Dodge Cummins Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
04-20-2019 10:22 PM
macko300exc Remove the bolt about an inch. The washer on the bolt can grab the mount. May also need a bottle Jack on the pumpkin of the front diff. Disconnect cold side boost tube.

Just did one the other day
04-19-2019 04:55 PM
BrilliantLaramie
**HELP** Motor Mount Stuck

06 5.9 auto in the process of removing my oil pan and for the life of me I can’t get the engine to lift off the mounts. Removed the nut from both sides bolt is still in place... Unbolted trans crossmember and turbo is currently off the truck so outlet pipe and down pipe aren’t an issue. Using a 2 ton cherry picker have tried lifting from only the front lift point and front & rear at the same time. There is nothing keeping it from coming up that I can see. Is there something I’m missing here? Any help at all is greatly appreciated

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome